Кекс с червено вино
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Маслото, червеното вино, водата, какаото и захар се кипват на котлона за 3 минути.
От сместа се отделя 1 чаша и се оставя в хладилника. Към останалата част след като се поохлади се прибавя пресятото брашно с пакетчето бакпулвер. Разбърква се с дървена лъжица. Прибавят се жълтъците разбити и след това белтъците разбити на твърд сняг. Пече се на умерена фурна 30 минути. След като се охлади кекса се маже с маслено-шоколадовата глазура, оставена по-рано. За празника намажете във формата на сърце. Оставя в хладилника за 2 часа.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп