Кекс с тиква и крема сирене

Прекрасно есенно изкушение


Приготвяне
60 мин
Порции

8

Начин на приготвянe
Тиквата се обелва и сварява,след което я пасираме. В купа счукваме яйцата, прибавяме захарта и разбиваме с миксер. След това прибавяме олиото. Пресяваме брашното с бакпулвера и ванилиите и го прибавяме на порции. Накрая прибавяме пасираната тиква и начуканите на едро орехи. Разбъркваме с шпатула и изсипваме във форма за кекс. Печем на 180 градуса. Приготвяме глазурата от съставките и след като изстине кекса го намазваме с нея.
Още по темата

Разбъркваме с миксер маргарина и захарта. Прибавяме яйцата едно по едно и междувременно разбиваме леко. Добавяме какаото, предварително разтопения на водна баня...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп