Кебап гювеч с телешко

Кебап гювеч с телешко Лакомник
Кебап гювеч с телешко
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг телешки шол

1 кг малки лукчета

2 глави лук

2-3 домата

5 с.л. масло

черен пипер и сол на вкус

2 дафинови листа

1 ч.л. бахар на зърна

Начин на приготвянe

Намажете дъното на гювеча с масло и сложете един ред месо, нарязано на кубчета, отгоре наредете изчистените малки лукчета, покрийте с кръгчета от големия лук и домати. Посолете и поръсете с черен пипер, сложете бахара и дафиновите листа. Прибавете маслото на кубчета, залейте с 2 чаши гореща вода, запечатайте капака с тесто и печете на 180 градуса около два часа.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц