Картофени ладии



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

5

Начин на приготвянe
Измиваме картофите. Без да ги белим, ги издълбаваме до желаното положение. Извадката от картофите не я хвърляме, а прибавяме към останалата смес. Нарязваме на ситно киселите краставички, шунката и топеното сирене. Прибавяме и част от издълбаната част от картофите. Всичко това го объркваме и подправяме с подправки - сол, червен пипер и черен пипер, разбъркваме. Пълним картофите с получената смес и ги подреждаме в намаслена тава. Слагаме да се пекат за около 30-40 мин в предварително загрята фурна на 180 градуса. Преди да ги извадим от фурната, поръсваме с кашкавал отгоре и отново запичаме до златисто.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп