Канелони с плънка от пиле
Приготвяне
90 минути
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разтопете маслото в тиган и добавете брашното за около 2 минути на средно силен огън. Добавете млякото, индийското орехче и солта и оставете докато заври като бъркате за около 3 минути. Отстранете и покрийте съда.
Смесете с миксер всички продукти за плънката. Добавете към нея 1⁄2 ч.ч. от белия сос. Загрейте фурната на 200 градуса. Нарежете канелоните наполовина по дължина и напълнете всяка „лодка” с около 3 с.л. от пълнежа като накрая ги навиете. В тавичката разстелете 1⁄2 ч.ч. от соса за спагети. Наредете канелоните и добавете и останалия сос за спагети. После сложете и остатъка от белия сос. Поръсете пармезан. Покрийте и печете около 45 минути. През последните 15 открийте съда и продължете печенето, докато ястието стане златисто.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп