Кайсиева торта



Приготвяне
1 час
Порции

6

Начин на приготвянe
Разбиват се яйцата, захарта, ванилията и после се прибавя брашното с бакпулвера. На дъното на тавата за печене слагаме малко масло или маргарин (разтопено), отгоре се нареждат плодовете от компота (с отрязаната страна надолу).
След като сме наредили плодовете отгоре, изсипваме сместа с яйцата. Печем на умерена фурна до готовност (аз проверявам с клечка за зъби - ако не залепва сместа по нея, значи е готово). Изчакваме малко да изстине, и обръщаме сладкиша обратно (което е било отгоре, да стане отдолу). След това заливаме с водата на компота, ако ви се стори сухо, можете да ползвате втори компот. Сладкишът се консумира охладен.
Приятен апетит!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп