Италианска сватбена супа
Приготвяне
90 минути
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изрежете кората от хляба и го накиснете с млякото. Смесете настъргания пармезан със ситно нарязания лук, половината от пасирания чесън, сол, черен пипер. Изцедете хляба от млякото и го прибавете към сместа с лука. Прибавете каймата, разбъркайте добре и оформете кюфтета. Покрийте с фолио и оставете за 1 час в хладилник. Загрейте маслото запържете останалия чесън за минута, залейте с бульона и оставете да кипне. Прибавете пастата и варете за 5 минути. Намалете отъня, прибавете кюфтетата и ситно нарязаната салата. Варете за около 5 минути и разлейте супата в порционни чинии.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп