Италианска доматена супа
Апетитна идея за бърза доматена супа
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сгорещете олиото и запържете в него лука и чесъна ситно нарязани. Добавете доматите ситно нарязани и задушете супата 5 минути. Доливайте с бульон. Подправете със солта, черния пипер и захарта и оставете още 20 минути леко да ври. Добавете билките. Оставете супата захлупена още 10 минути, за да поеме аромата (изсушените билки трябва да поврат повече). Прекарайте през цедка, застройте със сметаната и добавете сварения ориз. Сервирайте с препържените кубчета хляб.
Още по темата
В тенджерата се запържете дребно нарязаният лук в сгорещена мазнина. Натрошете кубчето бульон. Добавят се рендосаните домати и половината...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп