Зимна салата
Бърза, засищаща и много икономична салата
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Макароните се сваряват в леко подсолена вода, отцеждат се и се пресипват в купа. Отделно се нарязва лукът - на ситно, запържва се в олиото, прибавя се каймата и наситненият магданоз. Всичко това се запържва до готовност, след което се смесва с макароните. Добавят се бобът, кашкавалът, царевицата, нарязаните орехи и майонезата. Салатата се овкусява с подправките, разбърква се добре, след което се оставя на хладно за 15-20 минути.
Още по темата
Пастата се сварява във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. След това се изважда и отцежда. Поставя се в дълбока купа и към нея се прибавят нарязаните...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп