Зеленчуци в сос върху хлебче



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Кипнете лещата в тенджера и варете на средно силен огън 30 минути. Отцедете. Загрейте зехтина в тиган на средно силен огън и запържете лука около 3 минути, бъркайте. Добавете бульона, чушката, моркова, чесъна и гответе около 8 минути или докато зеленчуците омекнат, но не са напълно готови. Добавете черен пипер, червен пипер и салвия и разбъркайте още за минута. Постепенно добавяйте млякото като бъркате упорито. Оставете на ври на тих огън и когато е почти готово добавете лещата. Гарнирайте хлебчетата със сместа и сервирайте.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп