Зеленчукова супа с телешко месо
Какво по-хубаво за хапване в студеното време
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на парченца и се вари в 6-7 ч.ч. подсолена вода до омекване. В мазнината се задушават лукът, настърганите моркови и целина, нарязаните на дребно зеле, чушки и зелен фасул. Осоляват се и се прибавят към месото. Вари се 30 минути и се прибавят нарязаните домати. Супата се вари още 10-15 мин. Поднася се поръсена с магданоз и резени лимон.
Още по темата
Месото се нарязва на средно големи парчета, осолява се и се запържва заедно с лука в мазнината. Прибавят се сливите, предварително накиснати в гореща вода....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп