Зеленчукова паста по китайски



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Смесете гъбите, аспержите, зехтина, чесъна и пипера. Задушете на средно силен огън около 20 минути като бъркате от време на време. Добавете доматите за още 10 минути докато омекнат. Добавете вино и разбъркайте. Оставете да къкри 2-3 минути докато виното се изпари.
Междувременно сварете пастата според указанията на опаковката (в подсолена вода около 20 минути). Отцедете в гевгир. Запазете 1/2 ч.ч. от водата, в която е вряла пастата и добавете към сместа в тигана.
Добавете зеленчуците към пастата и смесете. Поръсете с босилек и сервирайте веднага.
*Може да замените зеленчуковата паста с обикновена по избор, както и чери доматите с обикновени.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп