Запечен зелен фасул с чедар

Запечен зелен фасул с чедар Лакомник
Запечен зелен фасул с чедар
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 ч.ч. червена чушка, изпечена, обелена и нарязана

1 ч.ч. сирене чедар, настъргано

600 г зелен фасул, бланширан или замразен

1 ч.ч. лук, наситнен и запържен

1/2 ч.ч. галета

1/2 ч.ч. орехи, натрошени

1 ч.ч. сметана за готвене

Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 180 градуса. Смесете сметана, чушките, половината сирене и разбъркайте. Добавете фасула и разбъркайте. Преместете в намаслена тавичка.

Смесете лука, галетата, орехите и останалото сирене и поръсете върху зеления фасул. Печете в предварително загрятата фурна около 30 минути или докато получите златиста коричка. Сервирайте топло.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц