Задушено месо в буркани

Задушено месо в буркани Лакомник
Задушено месо в буркани
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

3 кг телешко или свинско месо

2 глави лук

360 г олио

червен пипер на вкус

5 зърна черен пипер

200 г домати

1 ч.ч. бяло вино

Начин на приготвянe

Почистете месото от костите, ако има такива и го нарежете на кубчета около 40 г. Загрейте мазнината и го задушете със ситно нарязания лук, домати, прибавете подправките и залейте с гореща вода. Оставете месото да се задушава до полуготовност и докато е още горещо го сложете в бурканите. Затворете добре и стерилизирайте за 90 минути.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц