Задушено агнешко бутче

Задушено агнешко бутче Лакомник
Задушено агнешко бутче
Време за приготвяне
Приготвяне
2 1/2 часа
Порции
Порции
5
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 агнешко бутче
3-4 връзки пресен лук
1 връзка магданоз
1/2 връзка джоджeн
10-15 зърна черен пипер
4-5 с.л. масло

Начин на приготвянe

Измитото бутче се осолява и се оставя да престои 1-2 часа. В по-голяма тенджера се нарязва пресният лук, слагат се сол, черен пипер, магданоз, джоджeн, маслото и се залива с 1 ч.ч. гореща вода. Отгоре се слага бутчето и се похлупва добре с капак. Ястието се оставя да ври на тих огън, докато остане само на масло и месото е добре сварено.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц