Задушени картофи с праз и кашкавал
Икономично, бързо и много вкусно предложение за оябд или вечеря
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Прибавя се нарязаният праз, заливат се с 1-2 ч.ч. вода и се варят. Щом омекнат, се слагат олиото и магданозът. Ястието се досварява на тих огън. Поднася се поръсено с настърган кашкавал.
Още по темата
Разделете карфиола на цветчета и го задушете с нарязаните гъби. Прибавете ситно нарязания чесън, подправете и разбъркайте. Залейте с вода и оставете супата да се вари...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп