Евтин чийзкейк с извара и шоколад



Начин на приготвянe
Бисквитите се натрошават и се размесват с маслото и захарта, до получаването на лепкави трохи. Сместа се изсипва в кръгла тавичка и се притиска силно с лъжица, за да излезе въздуха. Блатът се пече на 220 градуса за около 5 минути на предварително загрята фурна.
Плънката се приготвя, като изварата и сметаната се пасират с миксер до пълното им хомогенизиране. Прибавят се захарта и ванилиите и при непрекъснато бъркане се добавят и яйцата. Полученият крем се разпределя върху изпечения блат и се пече за около 25 минути във фурната на 160 градуса. Когато вече чийзкейкът е опечен го намажете с течния шоколад отгоре. Така изчакайте да се охлади известно време.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп