Домашни шоколадови сладки (стъпка по стъпка)

Приготвяне
1 час
Порции
10
Начин на приготвянe

Смесваме какаото, захарта и олиото.

Към тях прибавяме яйцата и ванилията и накрая - брашното, в което предварително сме прибавили бакпулвера.

От изброените продукти измесваме твърдо тесто, което престоява няколко часа в хладилника.

След няколко часа от тестото с ръце оформяме топчета колкото орех.

Овалваме ги в пудра захар и нареждаме в тава, която е предварително покрита с хартия за печене.

Печем в предварително загрята фурна около 10-12 минути. Вадим ги, докато са още меки, и ги оставяме да се охладят.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп











