Домашни кроасани
Наистина бързи и много вкусни домашни кроасани
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Омесва се тестото от всички продукти и се оставя за 30минути в хладилника. Разточва се и се нарязва на триъгълници по радиус на кръга. В горната широка част на всеки триъгълник се слага плънка по избор и се завива към острия връх. Пекат се в намазана с масло тава при 180С за 30 минути. След изпичането се намазват с топено масло докато са още топли.
Още по темата
Изваждаме и разстиламе бутер тестото. Нарязваме го на 8 парчета. Намазваме ги със сметана за готвене, сол и пипер. Нарязваме пушения бекон на тънки парчета и ги...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп