Домашни бишкоти с орехи
Хрупкаво изкушение за малки и големи
Приготвяне
45 мин
Порции
12
Необходими продукти
Начин на приготвянe
С миксер разбиваме маргарина и захарта до побеляване.Прибавяме водата и брашното докато се получи твърда смес. За пълнежа на бишкотите объркваме орехите,останалата захар и канела. Взимаме по една супена лъжица от сместта с маргарина и правим топки. С пръст правим дупка в средата на бишкотите и слагаме по 1 кафена лъжица от сместта за пълнеж. Намазваме тавата с олио и печем в загрята фурна на 180 градуса за 20 мин.
Още по темата
В блендер с метално острие се слагат натрошеният шоколад и захарта и се обработват, докато шоколадът се наситни съвсем. В голяма купа се смесват брашното, какаото, нес...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп