Домашни бишкоти с орехи
Хрупкави и много вкусни домашни бишкоти
Приготвяне
60 мин
Порции
20
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбиваме с миксер маргарина (със стайна температура)и 120 г захар до побеляване. Добавяме 1 с.л. вода и пресятото брашно така, че да се получи твърда смес. В друг съд разбъркваме предварително смлените на едро орехи, останалата захар и канелата. От твърдата смес заделяме 30 с.л. и оформяме от тях малки топки. Правим дупка в средата им и слагаме по 1 к.л. от ореховия пълнеж. Подреждаме бишкотите в тава, намазана с олиото, и ги печем 20 мин във фурна, загрята на 170 градуса. Преди да сервираме, ги поръсваме с брашното.
Още по темата
Млякото се разбива с двата жълтъка и се слага да заври. Прибавят се бишкотите и се сваля от огъня. Разбива се маслото с пудрата захар и се прибавя към млечната смес....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп