Домашна пица
Приготвяне
1 час
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Замесва се тесто, което е малко по-гъсто от кексовото. Разстила се на много тънко в намаслена и набрашнена тавичка. Отгоре се слагат парченца от гъби от консерва, домати, наситнен кренвирш, царевица от пакетче или консерва и каквото подходящо има. Когато пицата е готова, фурната се изключва, наръсва се с настърган кашкавал и подправка по желание. Връща се за кратко леко да се запече, без да се включва отново. Поднася се на триъгълничета с майонезен сос, салата, студени предястия – ордьовър и други. Количеството на тестото може да се удвои, ако се ползва голяма четвъртита тава, за да се оползотвори цялото пространство на фурната.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп