Десерт с праскови и свежи малини



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Натрошете кекса и начукайте орехите. Разтопете маслото и смесете кекса с орехите . Сложете го в купа заедно с маслото, разбъркайте добре и го сложете в хладилника за 1 час.
Измийте прасковите, разрежете ги на половина, махнете костилката и ги нарежете на филии. Почистете малините, измийте ги и ги подсушете. Разтворете.
Разбийте сметаната със захарта и смесете изварата с желатина. Сложете прасковите във формата, върху кексовата смес, а отгоре сложете ½ от изварата и сметаната. След това сложете малини и останалата половина от сместа. Украсете със свежи листа от мента и няколко малини. Оставете в хладилника да се охлади за 3 часа.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп