Гювеч с картофи и кренвирши

Гювеч с картофи и кренвирши Лакомник
Гювеч с картофи и кренвирши
Време за приготвяне
Приготвяне
2 часа
Порции
Порции
6
Автор
Силвия Манева, Тетевен
Лакомник Необходими продукти

500 г картофи
3 моркова
3 кренвирша
чубрица
сол
мащерка
риган
2 с.л. доматено пюре
1/2 ч.ч. олио

Начин на приготвянe

Обелваме картофите, измиваме ги и ги режем на едри кубчета в гювеча. Морковите нарязваме на ситно, кренвиршите - на колелца. Заливаме с олиото, добавяме всички подправки. Разбъркваме добре, заливаме с 2-3 ч.ч. вода и печем в умерена фурна час и половина. По желание може да настържете сирене (кашкавал).

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц