Гъска с ябълки

Гъска с ябълки Лакомник
Гъска с ябълки
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 кг гъше месо

1 глава лук, наситнена

1/2 лимон

2 ч.ч. ябълки, почистени, обелени и нарязани

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 160 градуса. Измийте месото, подсушете с хартия и натрийте с лимона. Леко намажете със сол и черен пипер. Сложете в тава и добавете ябълките и лука като разбъркате леко. Печете 3 часа като от време на време отстранявате мазнината от тавата. Проверете готовността с вилица.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц