Гъби с пушено сирене
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Гъбите се сваряват в подсолена вода. След това се нарязват на филийки и се слагат в йенска тенджерка. Отгоре се нарязва маслото и се заливат с 1 ч. ч. бульон. Пекат се в умерена фурна, докато бульонът изври до 1/3. Слага се пушеното сирене, докато се стопи и се получи гъст сос. Поръсва се с черен пипер.
Още по темата
Гъбите се нарязват и се задушават в маслото. След като се зачервят, се прибавят топеното сирене и сметаната. Подправят се със сол и черен пипер и ястието се оставя да...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп