Гъби с ориз и наденица
Лесен и апетитен обяд или вечеря
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Гъбите се нарязват на парчета и се задушават в част от мазнината.Прибавят се оризът и наденицата,нарязана на ситно.Заливат се с 1 ч.ч. вода и се варят до сваряване на ориза.В останалата мазнина се задушават настърганите домати,осоляват се и се поръсват със захар на вкус.В средата на голяма чиния се слага оризът и гъбите,а около тях се изсипва доматения сос.
Още по темата
Наденицата се нарязва на кубчета и се запържва. Картофите се нарязват също на кубчета, слагат се при наденицата и се пържат. Спанакът се измива и накъсва, слага се в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп