Гъбен хайвер



Приготвяне
30 минути
Порции

10

Начин на приготвянe
Нарежете на едро печурките и ги смесете с почистените и нарязани бели гъби. Сложете ги в загрятото олио и ги запържете за около 10-15 минути, докато водата се изпари. Отделно запържете нарязания лук до златисто го пасирайте заедно с гъбите, подправете на вкус, добавете лимоновия сок и чесъна и отново пасирайте. Сервирайте с пресен хляб или крекери.
Още по темата

Запържете нарязаните гъби, прибавете ситно нарязания лук и гответе на силен огън за 15 минути. Подправете на вкус и оставете да се готвят. Изцедете излишната вода,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп