Гъбени рулца с кайма
Апетитна комбинация за вечеря
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Гъбите се измиват, почистват и се нарязват. Чесънът се почиства. Лукът се нарязва на ситно. Каймата, лукът, чесънът и гъбите се омесват добре, овкусяват се със сол и пипер. С намокрени ръце оформяме рулцата и ги нареждаме в тавичка, намазана с олио. Пекат се 30–40 минути на 160 градуса на средно ниво на фурната. 3-4 минути преди готовност тавата се слага на най-горното ниво на фурната, за да се зачервят рулцата. Преди поднасяне можете да намажете рулцата с масло.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп