Гулаш по трансилвански

Гулаш по трансилвански Лакомник
Гулаш по трансилвански
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

700 г свинско месо

400 г лук, нарязан на ситно

1 стрък копър

червен пипер на вкус

черен пипер на вкус

сол на вкус

1 скилидка чесън, нарязана на ситно

1 кг кисело зеле

1 ч.ч. сметана

Начин на приготвянe

Нарежете месото на средни кубчета и ги сложете в тенджера заедно с лука и копъра. Подправете със сол, черен и червен пипер. Залейте с вода, така че да покрие продуктите и прибавете чесъна. Оставете да кипне за около 30 минути и прибавете добре измитото зеле. Покрийте с капак и оставете да се вари за 1 час. Малко преди да е готов гулаша прибавете сметаната, разбъркайте и оставете за още 15-20 минути на котлона.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц