Грилована сьомга в канелено-портокалова марината



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Оставете портокаловия сок да ври на средно силен огън за около 10 минути или докато остане около 1 к.ч. с гъстотата на глазура. Охладете и покрийте със сока рибните филета. От всички страни. Оставете ги в хладилник за 1 час.
Загрейте добре скарата и я намажете със зехтин. Поставете филетата и задръжте 2 минути, обърнете и от другата страна да се изпече за 2 минути. Намажете отново скарата и поставете рибата от първата страна за още 2 минути и отново от другата за още 3 минути. Махнете от скарата и поръсете с канелата, сол и пипер.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп