Воденички по селски



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

3

Начин на приготвянe
Измиваме и нарязваме пилешките воденички. Слагаме ги в подсолена вода на котлона за около 30-40 мин. След като се сварят, ги отцеждаме добре и оставяме настрана. През това време обелваме и нарязваме лука на едро, морковите и чушките на лентички и гъбите на шайби. Посоляваме всички зеленчуци и ги слагаме с малко масло в уок тиган, докато се запържат. Малко преди зеленчуците да са готови, добавяме и воденичките, разбъркваме и оставяме за около 10 мин на котлона. Малко преди да сервираме ястието, поръсваме с пресен магданоз и декорираме с резен лимон. По желание може да се настърже кашкавал.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп