Великденско агънце

Интересен десерт за Великден от наша читателка


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Смиламе бисквитите. Слагаме 100 мл вода да заври с маргарина и захарта. Щом заври, махаме от котлона и добавяме 3 с.л. какао и сухото мляко. Разбъркваме, докато се разтвори сухото мляко. Добавяме смлените бисквити и разбъркваме, докато се получи еднородна смес. Оформяме във формата на агънце и го слагаме на дъното на чиния. Разбиваме белтъка с пудрата захар до побеляване и украсяваме, като се стремим да изглежда като вълна. Слагаме очи от черен пипер и уста от мек бонбон. Слагаме го в хладилник до сервирането му.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп