Вегетарианска лазаня с гъби и каперси
Приготвяне
80 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържете лука и чесъна, нарязаните моркови и едро нарязаните гъби. Гответе за 3-4 минути. Прибавете нарязаните на кубчета домати, каперсите, маслините и подправете на вкус. Гответе на тих огън за около 30 минути. Кипнете бульона, добавете сухите гъби и пасирайте на пюре. Смесете водата с брашното и при постоянно бъркане добавете към бульона. Гответе на тих огън докато се сгъсти и отнемете от огъня. Загрейте фурната до 200 градуса. В намаслена тава сложете на редове доматен сос, лазаня, бял сос, доматен сос, докато свършат продуктите. Отгоре залейте с двата вида сос и запечете до 40-45 градуса. Преди сервиране охладете.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп