

Актрисата Луиза Григорова е с манекенска фигура, но обича да похапва калорични храни. Още повече ако си ги приготви сама. Луиза дълги години се изявяваше като модел и още от малка е свикнала да се грижи за себе си. Живяла е сама в различни страни и така се научава да готви. "Като няма кой друг се принуждаваш. Хващаш тигана и започваш", казва Луиза. Затова пък сега прави вкусни палачинки, бухтички, шоколадови торти и рибни изкушения.
Необходими продукти:
150 г брашно тип 500
200 мл краве кисело мляко
1 яйце
20 г захар
1/2 ч.л. сода бикарбонат
1/4 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
Киселото мляко се разбива с яйцето, содата, солта и захарта. Към сместа с бъркане се добавя брашното. От полученото тесто се загребва с намаслена лъжица и се пържат бухти на маслена баня. Готовите бухти се отцеждат върху кухненска хартия и се поднасят поръсени с пудра захар или гарнирани със сладко или сирене.
