Бурито
Приготвяне
8 маса и 40 минути
Порции
12
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измитото месо натъркайте с миксираната маса от чесън, лимонов сок, риган, пипер и сол. След това трябва да мариновате от 4 до 8 часа, запържите, разделите на малки парчета и изсушите около 6 часа.
Изплакнете, обелете лука и го нарежете на дребно. След това запържете в загрято олио. Добавете изсушеното телешко и пържете докато хубаво се зачерви. Добавете сол и разбъркайте. Подгрейте тортилата в печката. На всяка от тях поставете няколко лъжички месо и завийте на руло. Сервира се горещо с мексикански сос и фасул.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп