Булгур с месо

Булгур с месо Лакомник
Булгур с месо
Време за приготвяне
Приготвяне
50 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

750 г свинско месо

400 г булгур

2 глави лук

3 ч.л. сол

1 ч.л. червен пипер

Начин на приготвянe

Нарязаното на парчета месо се запържва с нарязания лук. Долива се вода. Вари се на тих огън, докато се свари. Отделно се сварява булгурът с малко сол. Булгурът се поставя върху омекналото месо. След като поври малко, ястието се наръсва с червения пипер и джоджен и магданоз на вкус.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц