Борш с месо и кисело зеле
Приготвяне
70 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото и гъбите се заливат с вода и се варят до омекване. Малко преди да са сварени се прибавят почистените, нарязани на дребно корени за супа. Киселото зеле се нарязва ситно и се вари в малко вода до омекване. Прецеденият месен бульон се излива върху киселото зеле. Сланината се нарязва на кубчета, а лукът се нарязва ситно и се запържва леко в сланината. Добавя се брашното. Супата се сгъстява с брашнената запръжка и се подправя. Корените за супа и гъбите се нарязват на ивици и се слагат в супата.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп