Бишкотена торта с яйчен крем
Приготвяне
1 час
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Захарта, жълтъците и нишестето се разбъркват и след това постепенно се добавя млякото. Готовата смес се слага на умерен огън и се бърка непрекъснато, докато започне да къкри до сгъстяване (около 3-5 минути). После се взема правоъгълна тавичка и се нарежда първи ред с бишкоти и се полива със сместа. Поръсва се и с орехи. По същия начин се редят останалите бишкоти и останалата смес се полива. Отгоре се поръсва с орехи и се слагат шоколадовите пръчици за украса. Оставя се за три часа в хладилника да стегне.
Приятен апетит ви желая!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп