Бишкотена торта с какаов крем
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Брашното, какаото и захарта се разбъркват и се разтварят в прясното мляко. Сместа се слага на слаб огън и се вари до сгъстяване. Сваля се от огъня, прибавя се маслото и се бърка, докато се разтопи. Слага се ванилията и се оставя да изстине, като често се разбърква. В чиния за торта се подреждат натопени за кратко в подсладено мляко бишкоти, като празнините се попълват с надробени бишкоти. Намазват се с половината от крема и се покриват с останалите бишкоти. Тортата се намазва с останалия крем и се поръсва с орехи и настърган шоколад.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп