Бисквитена торта с крем
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Брашното се размива в 1 ч.ч. прясно мляко.Останалото мляко се загрява със захарта. Прибава се размитото брашно и се вари, докато се сгъсти. Жълтъците се разбиват с няколко лъжици от крема и се изсипват на тънка струя във врящия крем. Щом заври, се сваля от огъня, слага се ванилията и се бърка, докато изстине. В подходящ съд се нарежда 1 ред бисквити и се залива с 1/3 от крема, и пак бисквити и т.н. Тортата се поръсва с орехите и се оставя в хладилник за 12 часа. След това може да се украси със сметана или белтъчен сняг.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп