Вкусен и доста ефектен сладкиш
Разбиваме белтъцити и захарта в метален съд. Слагаме ги в тенджера с вряща вода. Разбъркваме непрекъснато, докато температурата на сместа стигне до 60 гр./може да мерим с кухненски термометър или с лъжица. Когото потопим лъжица от обратната и страна сместа трябва да се задържа. Прехвърляме сместа в голям съд и бием с миксер, докато белтъците станат на твърд сняг. В тепсия слагаме оризова хартия и изсипваме сместа. Загряваме фурната на 160 гр. слагаме скарата на фурната на 1 степен и печем рулото за 15-20 мин. Изваждаме от фурната изпечената смест и я поставяме върху друга оризова хартия, като отлепваме внимателно оризовата хартия с която сме пекли сместа. Върху сместа слагаме отгоре хубаво разбитата сметана измитите и подсушени плодове. С помоща на оризовата хартия завиваме сместа на руло, като от едната страна повдигаме белтъчената смес и с внимание завиваме рулото като отлепваме оризовата харкия. Поставяме рулото в хладилвика за 2 дни, но без оризовата хартия. Преди да сервираме рулото го поръсваме с пудра захар и сироп от малини.