Баница с гъби и кайма



Начин на приготвянe
Загрейте олиото и задушете лука, добавете каймата. Разбъркайте добре и добавете домата и подправките. Отделно задушете в малко масло гъбите за 2-3 минути на средно силен огън и ги добавете към сместа с каймата. Настържете вътре и кашкавала.
В намаслена тава наредете 1/3 от корите сложете отгоре половината плънка. Сложете още 1/3 от корите и отгоре останала плънка. Завършете с останалите кори. Разбийте яйцата с газираната вода. Маслото нарежете на парченца и ги наредете равномерно върху баницата. Залейте със сместа с яйцата цялата баница. Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса около 20 минути или до получаване на златист цвят.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп