Банани в ром

Банани в ром Лакомник
Банани в ром
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 банана

4 с.л. ром

сладолед по избор или сметана за гарниране

Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 220 градуса. Поставете бананите в тава и ги печете с кожата. Оставете ги за около 5-10 минути, или докато кожата стане кафеникаво-черна. Обръщайте ги периодично. Извадете бананите от фурната, обелете кожата и ги сложете в отделни чинии за сервиране. След това ги залейте всеки банан с 1 с.л. ром. Гарнирайте със сладолед и сметана. Бананите се поднасят топли. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц