Баклава (Писъмца)
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Баклава (Писъмца)](https://lakomnik.bg/f/news/4/660_671a336a5845ea770001dee32fbd7f27.jpg)
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Разделяме корите на две части. Мажем всяка кора с разтопено масло и олио. Подреждаме листата един върху друг и режем на квадрати. Слагаме по една пълна лъжичка от плънката и прегъваме крайчетата навътре.
Получава се форма на плик, намазваме отгоре с мазнината и печем на 200 градуса. Заливаме със студен сироп.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп