Американски ребърца

Американски ребърца Лакомник
Американски ребърца
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински ребра, разделени на порции

2 с.л. лют пипер

1 глава лук, наситнена

1 к.ч. кетчуп

1/2 к.ч. кафява захар

1/3 к.ч. портокалов сок

1/3 к.ч. ябълков оцет

1/4 к.ч. меласа

2 с.л. готов сос уорчестър

1 с.л. готов сос за барбекю

1 с.л. горчица

1 с.л. паприка

1/2 с.л. чеснов прах

сол на вкус

5 с.л. царевично брашно

Начин на приготвянe

Посолете ребърцата с пипера. Запържете ги леко с лука на слаб огън. В купа смесете кетчупа, захарта, сока от портокал, паприката, оцета, меласата, готовите сосове, горчицата и солта. Изсипете върху ребърцата. Покрийте и гответе на слаб огън около 4 часа, докато месото е готово. Отстранете ребрата и ги поддържайте топли. Отделете соса и мазнината от готвенето и ги поставете в малка тенджерка. Разбийте царевичното брашно с вода. Добавете към соса. Гответе около 2 минути, докато се сгъсти. Сервирайте ребърцата, а приготвения сос - отделно в сосиера.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц