Американски ребърца
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Посолете ребърцата с пипера. Запържете ги леко с лука на слаб огън. В купа смесете кетчупа, захарта, сока от портокал, паприката, оцета, меласата, готовите сосове, горчицата и солта. Изсипете върху ребърцата. Покрийте и гответе на слаб огън около 4 часа, докато месото е готово. Отстранете ребрата и ги поддържайте топли. Отделете соса и мазнината от готвенето и ги поставете в малка тенджерка. Разбийте царевичното брашно с вода. Добавете към соса. Гответе около 2 минути, докато се сгъсти. Сервирайте ребърцата, а приготвения сос - отделно в сосиера.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп