Агнешко кълцано месо в було
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
Вкусно майсторско предложение за неделния обяд
![Агнешко кълцано месо в було](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_38521be4cd78f06e8dfaaf40fac36b25.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
0
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Месото и дреболиите се накълцват на ситно и се смесват със ситно нарязаните лук, джоджен, обелените и изстискани от сока домати, черен пипер, сол и олио. Сместа се разбърква добре и се оставя да престои 5-6 часа. След това се разпределя в нарязаното на парчета було. Порциите се увиват отделно като сарми и се пекат на скара или в умерена фурна.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп