Агнешки специалитет "Урфа кебап"
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смелете месото на машинка два пъти. Пасирайте доматите и настържете лука. Наситнете и магданоза. Смесете каймата и зеленчуците и омесете добре със зехтина, червен пипер. Оставете да отлежи десетина минутки. Оформете каймата като наденица и леко сплеснете като набодете на шишчета. Изпечете ги на загрята скара до златисто.
Стопете маслото и мажете върху кебапа докато се пече. Пръскайте от време навреме с бульона, за да остане месото сочно. Кебапа трябва да поеме цялото количество бульон. Поръсете с магданоз и сервирайте.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп