Агнешка яхния със сини сливи
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на парченца, залива се с 1 ч.ч. вода и се полусварява. След това се слага в сгорещеното масло и се запържва до зачервяване. Изважда се и в същата мазнина се запържва нарязаният лук, прибавят се червеният пипер и сливите, предварително накиснати в гореща вода. Разбъркват се и се заливат с бульона от месото и гореща вода. След като омекнат сливите, се слага месото. Ястието се осолява на вкус със сол и захар и се вари на тих огън. Когато е почти готово, се прибавя брашното, размито във вода, и се досварява за още 10-12 мин.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп