Свински пържоли по милански

Свински пържоли по милански Лакомник
Свински пържоли по милански
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

800 г свинско филе

2 яйца

½ ч.ч. захар

100 г настърган кашкавал

олио

За соса:

50 г настърган пармезан

50 г настъргано швейцарско сирене

50 г синьо сирене

1 с.л. нишесте

250 мл сметана

Начин на приготвянe

Нарежете месото на 4 пържоли и начукайте всяка от тях. Разбийте яйцата и ги смесете със захарта и настъргания кашкавал. Оваляйте всяка пържола в яйчената смес и запържете в загрято олио.

През това време пригответе соса като смесите сирената с нишестето на умерена температура, прибавете сметана и бъркайте докато леко се сгъсти. Готовите пържоли поставете в порционни чинии и залейте със соса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц